Nieuwe heren –en kidsafdeling H&M geopend!

zondag 6 juli 2014

Zondag 6 juli is op de -1 verdieping van HEUVEL Eindhoven de gloednieuwe heren – en kidsafdeling geopend. Op de begane grond wordt de winkel nog flink verbouwd om eind augustus een geheel vernieuwde H&M te kunnen openen. De heren- en kidsadfeling is bereikbaar vanuit de winkel en het Forum.
 
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de H&M winkelruimte. De ruimte is uitgebreid met 1300 m2 en de verbouwing omvatte grote uitdagingen.
Om de winkelruimte op de begane grond naar de kelder door te trekken moest er bijvoorbeeld een groot gat in het plafond worden gemaakt  en zijn er twee roltrappen en een lift geplaatst.
Omdat het winkelcentrum uiteraard gewoon geopend was dienden deze werkzaamheden met precisie uitgevoerd te worden, zonder veel overlast te veroorzaken bij het winkelend publiek, kantoren en bewoners.
De verbouwing van de H&M winkelruimte is een belangrijk onderdeel van de Upgrading HEUVEL. Het  doel van de Upgrading is de retailuitstraling te vergroten en de dominante uitstraling van de architectuur te verkleinen en de  doorstroom van het publiek en doorbloeding van het Shopping Centre te vergroten door wijzigingen in stijgpunten aan te brengen.  Dit alles om nieuwe (internationale ) huurders te faciliteren en het verblijfsklimaat voor de bezoekers te vergroten.Download hier de pdf