Plaatsing tourniquet

maandag 10 maart 2014

De HEUVEL heeft op dit moment aan de ingang Markt (Muziekgebouw / Casino) een schuifdeur die het binnenklimaat scheidt van het buitenklimaat. Deze deur is een bron van diverse klimaatklachten, met als voornaamste klacht de tocht en kou die ontstaan bij het openen van de deur. Om deze klachten afdoende te kunnen oplossen heeft eigenaresse, CBRE Global Investors besloten om hier een automatische draaideur te gaan plaatsen. Deze deur zal een aanzienlijke verbetering van het binnenklimaat tot gevolg hebben en zal daarmee positief bijdragen aan het verblijf en de sfeer in het winkelcentrum.

Vanaf zondag 2 maart zal in de avond gestart worden met de werkzaamheden aan de toegang van de markt naar de Heuvelpassage (ter plaatse van het Muziekgebouw). De Cv-installatie van de huidige schuifdeur zal aangepast worden aan de nieuwe situatie.

Omdat deze werkzaamheden zeer nader bij het winkelend publiek staan zijn de verschillende bouwactiviteiten kort op elkaar afgestemd. De meest intensieve werkzaamheden worden veelal in de avond en nacht uitgevoerd om zoveel mogelijk overlast te voorkomen.

De toegang naar de HEUVEL (ter plaatse van het Muziekgebouw) vindt plaats door een tijdelijke entree op de plaats van de ticket box van het Muziekgebouw.

Wij verwachten op vrijdag 14 maart alle werkzaamheden gereed te hebben, waardoor het winkelend publiek via de tourniquet toegang heeft tot de Heuvelpassage. Planning van de werkzaamheden is van 2 t/m 14 maart.

 

Download hier de pdf