Time to Guess & Play

vrijdag 2 oktober 2015

HEUVEL Eindhoven viert feest op zaterdag 5 september

HEUVEL Eindhoven heeft een metamorfose ondergaan en dat mag gevierd worden! En wel op zaterdag 5 september. Dan vindt Time to Play plaats. In het nieuwe Forum wordt die dag de winnaar bekendgemaakt van Time to Guess. Wie gaat er met een shoptegoed van 750 euro naar huis?!

Shoppen was nog nooit zó leuk in HEUVEL Eindhoven. Het grootste shopping centre van Eindhoven en omgeving heeft een metamorfose achter de rug. HEUVEL Eindhoven heeft een frisse, nieuwe look gekregen. En jullie blijken -net als ons- erg enthousiast! Dat blijkt niet alleen uit de toenemende bezoekersaantallen, maar ook aan jullie reacties en aan de interesse van nieuwe winkelformules. HEUVEL Eindhoven is klaar voor de toekomst!

Gedurende de verbouwing vonden er verschillende leuke events plaats in HEUVEL Eindhoven. Zo maakten de ontwerpers van kunstenaarscollectief Klaes een expositie over ons shopping centre en over shoptrends door de jaren heen. En ook designerscollectief Collaboration ‘O leverde een bijdrage met een levensgrote bingomachine, midden in het Forum.

Op 5 september wordt het kunstobject naar beneden gehaald en worden de bouwhelmpjes geteld. Wie heeft er het aantal bouwhelmpjes goed geraden? In totaal waagde ruim 4000 mensen een gokje. De 16 finalisten zijn inmiddels bekend. Zij mogen het op 5 september tegen elkaar opnemen. Om beurten draaien ze aan de grote bingomachine. Diegene die de gouden helm eruit weet te ´vissen´, gaat naar huis met het shoptegoed ter waarde van 750 euro!

Kom op 5 september naar HEUVEL Eindhoven om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.
Verder zijn er op 5 september verschillende prijzen te winnen voor kinderen die een bezoekje brengen aan HEUVEL Eindhoven. De bouwhelmpjes worden die zaterdag verdeeld onder de aanwezige kinderen. Heel de binnenstad van Eindhoven kleurt dan geel!

Ook in het najaar, als de gehele verbouwing achter de rug is, zal HEUVEL Eindhoven in de spotlights staan. Maar dan letterlijk. We zijn er heel trots op dat de route van Glow dit jaar door ons prachtige vernieuwde shopping centre loopt.

Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen in de nieuwe HEUVEL? Tot snel!

Bekijk hier het filmpje