TOURNIQUET geplaatst bij ingang Markt HEUVEL Eindhoven

zaterdag 15 maart 2014

Afgelopen weekend zijn de werkzaamheden voor het plaatsen van de tourniquet bij de ingang Markt afgerond en is de tourniquet in gebruik!

Voorheen had de ingang Markt een schuifdeur die het binnenklimaat scheidde van het buitenklimaat. Deze deur was echter een bron van diverse klimaatklachten, met als voornaamste klacht de tocht en kou die ontstaan bij het openen van de deur. Om deze klachten afdoende te kunnen oplossen heeft eigenaresse, CBRE Global Investors besloten om hier een automatische draaideur te plaatsen.

De geplaatste tourniquet zal een aanzienlijke verbetering van het binnenklimaat tot gevolg hebben en zal daarmee positief bijdragen aan het verblijf en de sfeer in het winkelcentrum.

 
 
 
 
 
 
 
 

oude sittuatie nieuwe situatie


Download hier de pdf