Werkzaamheden uitbreiding H&M

maandag 3 maart 2014

De HEUVEL krijgt de grootste H&M van Zuid Nederland. Iets om trots op te zijn. Om dit voor elkaar te krijgen zal er deze week gestart worden met de werkzaamheden.

Midden deze week zal de aannemer een tijdelijke bouwwand plaatsen, in de parkeergarage tegen de zijgevel van de voormalige Bakker Bart. Deze voorbereiding moet plaatsvinden omdat vrij kort daarna de werkzaamheden in de voormalige winkelruimte zullen gaan plaatsvinden. Er zullen bijvoorbeeld enkele muren gesloopt moeten worden, waarbij ook een doorbraak wordt gemaakt naar de Q-Park garage. De bouwwand voorkomt eventuele overlast voor de ondernemers.

In samenspraak met Q-Park is afstemming gevonden om met momenten de toekomstige liftschacht- en roltrapsparingen gefaseerd aan te brengen. Hiervoor worden stalen balken gemonteerd tegen plafonds en moeten gaten worden gezaagd in enkele betonnen vloeren.

Vanaf kalenderweek 8 start de aannemer met het demonteren en slopen van systeemplafonds en aanwezige installaties in de -1 ruimte van H&M. Deze werkzaamheden worden gevolgd met het slopen en afvoeren van scheidingswanden en het verwijderen van de huidige afwerkvloer.

De aannemer is zich bewust van de momenten wanneer er sprake is van overlast. Daarom zullen de overlast veroorzakende werkzaamheden in principe buiten winkeltijden plaatsvinden, rekening houdend met de agenda van het muziekcentrum en de bewoners aan de Vestdijk.

Download hier de pdf